A JCDecaux Hungary Zrt. irodalmi pályázatának blogja

ÁLLJON MEG EGY NOVELLÁRA!

Salánki Zsófia: Nincs itt

2017. július 03. - JCDecaux

Ha tetszett ez a novella, szavazz rá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jcdecauxnovella.blog.hu/api/trackback/id/tr4812626059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A zutca embere 2017.07.05. 14:43:42

Nos, azért jó lett volna egyértelműen megfogalmazni, hogy ki, mikor és hol? De nem ez történt, és az olvasónak a felénél elmegy a kedve attól , hogy értelmezni tudja a képzavarokat, idősík elcsúszásokat és helyszín váltásokat. Így ez a novella (is) egy ömlesztett tömegcikk, ahol a szerző fejében minden összeáll, de sajnos a csinos hölgy nincs ott minden olvasó mellett, hogy válaszoljon a fenti kérdésekre. Így ez a mű, a megható történet ellenére is csak: 10/2

A zutca embere 2017.07.05. 15:59:44

Nos, megint nem látom az előbbi hozzászólásomat, ezért ráismétlek: Nem tudom miről szól ez a mű, mert a fontos részletek a szerző fejében állnak össze egy történetté, amit leírt, az egy külső olvasó számára érthetettlen. Valami családi izé, szívbemarkoló, de nem érdekel, mert nincs története, és amit kapok az is térben és időben ugráló, ömlesztett valami.
10/2

csillagporszemecske 2017.07.16. 12:48:04

Ez nem. Egy idedobott szókavalkád, rövid, töredezett mondatok, nincs kép, nincs érzelem, üres... Nem ad semmit.
Megint nem értem, hogy lehet ez a legjobbak között...
süti beállítások módosítása