A JCDecaux Hungary Zrt. irodalmi pályázatának blogja

ÁLLJON MEG EGY NOVELLÁRA!

Somogyi Boglárka: Néha nem baj, hogy lerombolsz kicsit

2017. július 03. - JCDecaux

Ha tetszett ez a novella, szavazz rá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jcdecauxnovella.blog.hu/api/trackback/id/tr8412626067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A zutca embere 2017.07.05. 14:57:59

Kezdem unni! Talán a harmadik, hasonló képi világú ömlengős novella már itt ez is, amely valami nagyon nagy belső "akármit" akar kimondani, de aztán mindegyikről kiderül, hogy tizenkettő belőle, az egy tucat. Ami a szerzőnek komoly lelki probléma, az az olvasónak komoly próbatétel, hogy végig elolvassa.
10/2

A zutca embere 2017.07.05. 15:05:46

Leírom még egyszer, mert valami gubanc van a blogmotorban és az előző hozzászólásom eltűnt.
Szóval, ez már a sokadik, ömlengős, lelkizős írás (tizenkettő egy tucat - lásd elébb!), ami semmiről sem szól, jobban mondva csak a szerzőnek jelent valamit, az olvasónak nem! Talán egy rózsaszín, barbis naplóba beleférne, de egy olvasóknak szánt műbe NEM! Bocs, Bogi, de pont nálad fogyott el a türelem! A stílus jó, csak egyszerűen hiányzik a műből a történet.
10/2

csillagporszemecske 2017.07.16. 13:35:21

Nem tudom (és tényleg már nem is akarom) jobban, vagy másként megfogalmazni, de lásd előttem lévő hozzászólást, meg, amit az előző novellához írtam. Szóval azért kellene, hogy valamit kiváltson belőlem egy írás, de elolvastam és megint csak az üresség kong...
Kicsit olyan, mintha ez valami tucatdolog lenne, egy új stílus, amit ez a kor hozott ki sokakból. Sokan írnak így, csak nem értem, miért... Inkább ne írjatok, vagy csak magatoknak, otthon. :)
süti beállítások módosítása